Tillfälliga förskolan på parkeringen vid Apslätten

Den 27 juni berättades här om att parkeringen vid Apslätten skulle stängas under två år och att där skulle uppföras en tillfällig förskola. Nu har en tvåvånings barackbyggnad uppförts, dessutom är det inte bara parkeringen som utnyttjats utan även ett antal meter av naturmarken. Skall bli intressant att se om detta återställs om två år!

Förskolan sedd från vägen från Apslätten. Foto: Per Hallén 2018.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: