Adventspyssel 2

I dag publiceras den andra av totalt fyra pussel som kommer fram till jul här på delsjoomradet.se. Alla givetvis med motiv från Delsjöområdet. I varje bild finns det en bokstav, notera den! OBS! I pusslet som först publicerades fanns ingen bokstav, det är nu åtgärdat via länken nedan. Men om du redan lagt den första versionen av pusslet så skicka istället in en beskrivning av bilden du fått så gäller det som en ”lott”.

För varje pussel du löst får du en lott att använda och ökar därmed dina möjligheter att vinna bokpaketet som består av ”Upptäck Skatås” och ”Delsjöskogen”. Sista dag för att skicka in svaren är den 20:e december.

Det andra pusslet är lite svårare än det första, totalt 55 bitar att lägga: Länk till pusslet.

2 kommentarer

  1. Hej Per! Pusslet klart, men ingen bokstav dök upp denna gång.

    Med vänlig hälsning Åsa Fröberg

    1. Det blev dessvärre ett fel i bilden, men skicka mig en beskrivning av vad pusslet föreställer så får du ändå en ”lott”.

Kommentarer är stängda.