Gott Nytt År!

Ett riktigt Gott Nytt År önskas er alla, med förhoppningsvis många besök i Delsjöområdet! Som du kanske märkt har hemsidan ändrat utseende, det är en följd av att det gamla ”temat” inte längre tillhandahålls via WordPress och därmed fungerade inte vissa delar av hemsidan. Därför har ett nytt ”tema” valts och förhoppningsvis fungerar det för er som läser berättelserna om områdets historia.

Till viss del har mängden innehåll på hemsidan nu minskats eftersom det finns två guideböcker över området och därmed blir det lite mindre av ”gratis” material på nätet. Som några kanske har märkt har även Delsjöpodden nu avvecklats. Det är ganska dyrt att hålla igång en podd, kostnaden har legat på 12 US dollar (ca 118 SEK) varje månad och en prishöjning var att vänta.

Under 2022 kommer det att bli totalt 12 berättelser ur Delsjöområdets historia som publiceras kl. 7 första söndagen varje månad.

Om du vill ge dig ut på upptäcktsfärd utanför Delsjöområdet kan jag tipsa om en blogg som jag startade under förra året om Vättlefjälls historia. Besök gärna: https://vattlefjall.home.blog/ som getts samma ”tema” som Delsjöområdets historia.