Polisen söker vittnen

Det misstänkta överfall som inträffade i måndags, 23:e augusti, utreds nu som försök till mord eller dråp. Händelsen inträffade på Södra Sjöslingan, nära Brattklevs udde. Kvinnan promenerad från parkeringen vid Brattklevs udda ”Grindparkeringen” och polisen är nu intresserad av att komma i kontakt med alla som kan ha rört sig i närheten av denna plats mellan 14.15 och 16.00. ”Särskilt vill polisen komma i kontakt med två tjejer i övre tonåren och en kvinna med en liten hund i ett orange släpande koppel som mötte kvinnan på promenadvägen innan överfallet” skriver Polisen på sin hemsida. Kvinnan som överfölls är i 35-årsåldern, har brunt hår och bar en beige t-shirt och svarta shorts vid tillfället. Kontakta polisen via telefon 114 14 eller tipssidan på polisen.se.

I nyheten på Polisens hemsida skrivs även att, ”Polisen har även förstärkt närvaro i Delsjöområdet i trygghetsskapande syfte. Mobila poliskontoret finns på plats på grusparkeringen vid stora Delsjöns södra ände onsdag-fredag kl.12-21. Där kan man också lämna tips och iakttagelser om händelsen.”

Nyheten rapporteras också av Göteborgs-Posten och GT.