Entrén till Härlanda tjärn 2019 & 2020

Under juli 2019 dokumenterades området där den planerade exploateringen av Delsjöområdet med randområden skulle äga rum. Under den gångna helgen fotograferades området åter. Bilderna kan jämföras genom att dra i ”mittavdelaren”. Fotografierna är inte från exakt samma punkt så det finns lite skillnad i perspektiven, skall försöka förbättra detta till nästa skildring av området! Men bilderna från 2019 till vänster och 2020 till höger ger ändå en god uppfattning om vad som pågår vid entrén till Härlanda tjärn hösten 2020.

2019 och 2020

2 kommentarer

  1. Vilken kul effekt på bilderna, ser att man tagit halva parkeringen nu och även en bra bit av den lilla skogsbeten mellan parkeringen och vägen i anspråk för stenmassor och div bygg material

Kommentarer är stängda.