18 kilometer i Skatås

Idag har vi nått målet i och med filmen från det 18 kilometer långa motionsspåret i Skatås, den är nästan 20 minuter lång. Det är den avslutande filmen från motionsspåren i Skatås. Liksom i de tidigare filmerna ligger det kommentarer om platser som passeras utmed vägen, en enklare form av guidad vandring.10 av de 18 kilometerna är gemensamma med 10 kilometers spåret, om du redan sett filmen 10 kilometer i Skatås kan det vara en god idé att starta 5 minuter in i filmen. Filmen spelades in i månadsskiftet april/maj och inspelningen fick delas upp då batteriet i en GoPro kamera inte räcker hela vägen.

Hoppas du får en trevlig tur i ”skogen”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: