Hjälp Svenska Turistföreningen!

I många år har jag (Per Hallén) guidat i Delsjöområdet inom ramen för Svenska Turistföreningens (STF) verksamhet, Lerum-Partille lokalavdelning. Men STF har också en omfattande verksamhet med vandrarhem som gett ett stort ekonomiskt tillskott åt föreningen. Men Coronautbrottet har gjort att ingen reser och ingen bor på vandrarhem. Risken finns att denna 135 år gamla förening med verksamhet i hela landet kan försvinna. Vanligtvis brukar det inte spridas upprop om att gå in och stödja föreningar här på Delsjöområdets historia, men världen har förändrats och det vore sannerligen bedrövligt om STF blev ett Coronaoffer. Läs mer via denna länk som går till STF:s hemsida.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: