Premiär: Delsjöpodden

Nu äntligen finns det en podd om Delsjöområdet! Det nya året inleds med premiäravsnittet där du bland annat får höra hela sagan om ”Trollet vid Delsjön”. Hemsidan om Delsjöområdets historia har funnits sedan 1999. Under de senaste tjugo åren har text och bild tillsammans med enstaka filmer varit det främsta sättet att presentera och sprida information om området. Via en podd är det min förhoppning att alla ni trogna besökare här på Delsjöområdets historia skall få sällskap av nya besökare genom att lyssna på berättelser om områdets historia, aktuella händelser, spännande platser och personer.

Delsjöpodden: Avsnitt 1: Ett nytt år med en ny podd och en saga

Detalj från karta över Kålltorps gård 1796. Har valts ut att bli symbol för den nya Delsjöpodden.

En kommentar på “Premiär: Delsjöpodden

  1. Väldigt, väldigt roligt! Ska strax lyssna på första avsnittet, ”ska bara”litet annat först. Ska bli spännande! Hälsningar Kerstin

    Skickat från min iPad

%d bloggare gillar detta: