Eftermiddag i P4 Göteborg: Upptäck Skatås

Ibland får man lämna Delsjöområdet, men när det är för att sprida kunskap kring vårt vackra och intressanta området så är det väl värt att åka över till den stora ön Hisingen. Där trädde jag in genom dörrarna till radio- och TV-huset för att möta Josefin Marjomaa och Peter Stenberg. Det var Peter som kontaktade mig i förra veckan och undrade om jag kunde vara med och berätta om den nya boken och om Skatåsområdet, givetvis fick han ett positivt svar! Idag var det så dags. Vid kl 17 var vi på plats i studion och några minuter senare rullade vi igång med direktsändningen, den kan du höra via denna länk.

Snart dags för direktsändning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: