Exploatörerna visar upp sig på Trätorget

Nu på onsdag, 29 augusti, kommer representanter från de som önskar att exploatera entrén till Härlanda tjärn och en naturmark i Delsjöområdet: Fastighetskontoret, Trafikkontoret, Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning, Lokalsekretarietet/Lokalförvaltningen, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Framtiden Byggutvecking att komma till Trätorget. De skall berätta om hur staden skall genomföra planen vid Robertshöjdsgatan/Smörslottsgatan. De är uppenbarligen mycket självsäkra när det gäller utgången av prövningen i Mark och miljödomstolen som pågår just nu.

Om du önskar träffa dessa representanter, och kanske framföra vad du tycker om detta ingrepp finns personerna på plats onsdag den 29 augusti kl 10-12 och 17-18.30 i Brf Björkekärrs lokal vid Trätorget, under Jerkstrands konditori.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: