Brand vid Brattklevs udde

I går kväll (1 augusti) vid åtta tiden kom ett larm om att det brann i terrängen vid Brattklevs udde, skriver SVT Väst. Besökare i området som larmade började också på egenhand släcka elden, som enligt polisen, var ganska kraftig.

En polishelikopter skickades till området för att få överblick och därifrån kom rapporten vid 20:45 att branden dämpats, enbart rök och inga öppna lågor. Drygt tre kvart senare kunde räddningstjänsten konstatera att branden var under kontroll. Det är högst troligt att insatsen som besökarna gjorde i ett tidigt skede hade stor betydelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: