Överklagan av planen för entréområdet vid Härlanda tjärn skall vara inlämnad senast den 29 juni

Uppståndelsen kring byggplanerna vid entrén till Härlanda tjärn har pågått länge och dessvärre godkände kommunfullmäktige planen nyligen. Redan dagen efter annonserades godkännandet i tidningar och på stadens hemsida. Men man angav inte vilket datum som gällde som sista dag för överklagan. Detta slarv från stadens sida har vållat en del uppståndelse på sociala media. Det var först under den gångna helgen som texten på hemsidan rättades och idag kom en rättelse införd i Göteborgs-Posten.

En kommentar

  1. Om kommunen tagit bort strandskyddet för området som skall bebyggas och sen ändrar eller tar bort den gamla detaljplanen går strandskyddet med automatik tillbaka och gäller igen, allt enligt Länsstyrelsens styrande dokument. Har en sådan överklagan inne hos länsstyrelsen gällande byggnation i Sävedalen. Vet inte om det hjälper er. Vänligen Stefan Hermansson.

Kommentarer är stängda.