Decemberkalendern 2017: Hur väl känner du Delsjöområdet? Tävla och vinn boken Upptäck Skatås!

Hur väl känner du Delsjöområdet? Under december erbjuds möjligheten att pröva färdigheterna i Delsjökunskap och dessutom har du möjlighet att vinna en bok!

Totalt kommer 15 bilder (luckor) att öppnas under december här på Delsjöområdets historia. På självaste nyårsafton presenteras alla bilderna i ett formulär där du kan fylla i och skicka in dina svar. Sista dag för att svara är den 7 januari 2018.

De tre främsta kännarna av Delsjöområdets platser och historia kommer att belönas med boken ”Upptäck Skatås” som kommer att publiceras under inledningen av nästa år.

Vi börjar med en bild från vår egen tid, fotograferad den 25 november i år, vilken plats visar bilden nedan?


Denna bild är en del av Decemberkalendern 2017, en frågesport där du kan pröva hur väl du känner Delsjöområdet, de tre främsta ”delsjökännarna” kommer att tilldelas den nya boken ”Upptäck Skatås” som kommer att finnas tillgänglig under inledningen av 2018. På nyårsafton (31 december kl. 9.00) publiceras en sammanställning av samtliga 15 bilder, där finns också ett formulär där du kan besvara frågorna.