Samrådet kring Finngösaravinen och ”ecoparken” är avslutat

Samrådet kring Finngösaravinen och ”ecoparken”, som det berättades om här den 27:e september, har nu avslutats och det har kommit in 225 synpunkter till Partille kommun. Nu återstår att se hur Partille hanterar denna fråga som många trodde var avgjord sedan folkomröstningen 2004.

”Ett antagande av planprogram hoppas kommunen få fram under vintern. Fram till dess lär politiska diskussioner följa.” skriver Partille Tidning och här på Delsjöområdets historia kommer frågan att följas.

Länkar:

Föreningen Rädda Björndammsdalen och Finngösaravinen.

Partille kommun: Förslag till planprogram för Partille Eco Park.

Partille Tidning: Nu har folket sagt sitt om ecoparken.

Vti rapport från 2005 om resultatet av folkomröstningen.


Bilden i sidhuvudet är hämtad från Partille kommuns förslag till planprogram för Partille Eco Park, ett exempel på hur kommunen vill förlägga en väg genom naturområdet.