Nationaldagen i Delsjöområdet

Den 6:e juni bjöd i år på riktigt bra sommarväder för en tur i Delsjöområdet. Man behöver givetvis inte fira någon nationaldag för att ta en tur i skogen men det underlättar givetvis när det är en ledig dag. Många var som vanligt ute och vandrade, joggade eller cyklade i trakten av Delsjöarna. Några modiga hade dragit på våtdräkten och var ute för att simma invid Delsjöbadet, andra höll sig ovan vattenytan i kanoter.

Stora Torps ridklubb höll sitt eget firande, främst för att tacka alla de som hjälpt till att stoppa rivningen av stallarna, givetvis var jag på plats och hälsade på några från klubben och passade även på att fika. Kanske kan detta bli en ny trevlig tradition i Delsjöområdet?

Nästa stopp på dagens vandring blev den stora Picknickfestivalen på Apslätten, den har hållits sedan 2005 och är alltså numera en väletablerad tradition i Delsjöområdet. Som ni kommer att se i dagens bildspel så var det en mycket välbesökt tillställning.

Även SVT var på plats: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/de-firar-nationaldagen-med-picknick

Detta bildspel kräver JavaScript.

En kommentar på “Nationaldagen i Delsjöområdet

  1. Pingback: Årskrönika 2017 | Delsjöområdets historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: