Lisebergskonfetti över Delsjöområdet

Idag rapporterar GP om att Liseberg, i samband med öppnandet av parken för sommaren, använt konfattikanoner som av misstag skjut ut stora mängder av varan över staden. Enligt tidningen har en cyklist sydöst om Delsjön: ” Vid femtiden passerade cyklisten Jonas Malmqvist sydöstra Delsjön och såg då ett stilla fallande, gult konfettiregn. Först efter att ha läst GP-artikeln förstod han var konfettin troligtvis kommer i från. – Jag tyckte det var lustigt att det kom konfetti från himlen, det är ju säkert en halv mil bort. Samtidigt känns det naivt att sprida ut sånt här, säger han.”

Har kanske någon av läsarna här sett konfettin?

En kommentar

  1. Ja, jag körde igenom en massa utspridda gula fyrkanter på väg hem till stan fårn Delösjön igår eftermiddag. Då undrade jag vad det var, om det var glas eller metall och kanske farligt för bilens nybytta sommardäck. Här kom förklaringen. Det tycks mig rätt slösaktigt att sprida papperslappar på det sättet – så roligt är det ju inte.

Kommentarer är stängda.