Förslag 177: Utöka naturskyddsområdet vid Härlanda Tjärn

Det går numera att skapa medborgarförslag på Göteborgs hemsida, förslag som får 200 röster inom 90 dagar kommer att behandlas av ansvarig nämnd. Thomas Nyström har lagt förslag 177 om utökat skydd för Delsjöområdet vid Härlanda tjärn – gör en insats och gå in och rösta!

Förslag 177: Utöka naturskyddsområdet vid Härlanda Tjärn,stoppa avverkning

5 kommentarer

  1. Hej! Jag försökte direkt skriva på förslaget, men det visade sig vara väldigt besvärligt att använda den sidan och helt omöjligt att hitta ett visst förslag, eftersom de inte är ordnade i nummer ordning. Kan du på något sätt isolera just det förslaget? Vänligen, Christina

      1. Absolut Marie Marmin! Man är skyldig att rädda detta fantastiska område av all exploatering. Utöka Kradtigt Skyddet Av Härlanda Tjärn Och All Dess Omgivning!

Kommentarer är stängda.