Nya skyltar i Delsjöområdet

Sedan några veckor sitter det nya informationsskyltar på några platser i Delsjöområdet. Sedan länge har det funnits en skylt vid hundgraven alldeles invid Kolmaden men där har nu en ny uppdaterad skylt satts upp av Park och Naturförvaltningen.

hundgrav
Foto: Per Hallén 2016

Riktigt glädjande är att det nu också finns skyltning vid stenmagasinet invid Stora Torp och kvarnruinen nära campingplatsen. Under arbetet med skyltarna har jag kunnat bistå Park och Naturförvaltningen med information, trevligt att den nu är synlig för alla besökare i området. Det har även satts upp skyltar som berättar om djur- och växtlivet i området. Ge dig ut på upptäcktsfärd och se om du kan hitta samtliga nya skyltar!

Foto: Per Hallén 2016.
Foto: Per Hallén 2016.
Foto: Per Hallén 2016.
Foto: Per Hallén 2016.