Nya bilder från Örgryte Torp

Grunden till Skanskas hus

Grunden till Skanskas hus

Sidorna som visar bilder från Örgryte Torp har åter blivit uppdaterade med nya bilder från den 22 januari (ett snöklätt område) och den 3 februari. Under inledningen av året har ganska mycket hänt på byggarbetsplatsen. De första av NCCs radhus har vuxit upp och NCCs flerbostadshus har nått full höjd och håller nu på att kläs in i byggnadsställningar för arbetet med fasaden. HSBs Studio 2 har också vuxit snabbt och ett av husen har nu nått full höjd och håller på att få tak. Grundarbeten till Skanskas hus pågår för fullt liksom vid arbetsplatsen för Poseidon. Vill du se fler bilder? Via denna länk hittar du fler bildspel och via denna länk vybilderna.

HSBs Studio 2 får tak

HSBs Studio 2 får tak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: