Bildspel från Örgryte Torp

Om du inte besökt området där gamla TV-huset låg den senaste tiden så lär du ha svårt att känna igen dig! Där har nu bygget av det nya bostadsområdet tagit ordentlig fart. HSBs första hus har nått full höjd och är nu klätt i byggnadsställningar och fasadteglet håller på att komma på plats. NCCs hus växer snabbt och grundarbeten pågår för Skanskas byggnad. I byggområdets andra del är nu källarvåningarna till HSBs andra förening i området nästan färdigställda och sprängningsarbetena vid Poseidons första hus i området har avslutats. En ny parkeringsplats anläggs just nu i den f.d. hästhagen i Stora Torps gamla park, den skall användas av de som har sina arbetsplatser i Stora Torps huvudbyggnad.

Här kommer nu ett bildspel som visar hur det såg ut i området den 17 oktober.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: