Ett år senare vid Örgryte Torp

”Nu och då”bilder brukar kunna väcka intresse! Idag har den senaste fotorundan vid Örgryte Torp och jag har nu över ett års fotomaterial från byggplatsen, längre om tidigare bilder på Radio- och TV-huset räknas in. Det går nu att jämföra hur område såg ut för ungefär ett år sedan den 8 juli med läget den 30 juli i år. Klicka på bilderna nedan för att få fram fler detaljer!

Vy från Långåsen mot Stora Torp 2014-07-08

2014-07-08

2015-07-30

2015-07-30

2 Comments on “Ett år senare vid Örgryte Torp

  1. Min 90+granne, som bott på Birkagatan, berättar, att från början var platsen en äng, som det gick hästar på. Från 60-talet minns jag själv, att där fanns baracker och tält för scenskolan och TV-inspelningar. Radio- och TV-huset, som sedan byggdes där, var fint, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: