Bengtstorpet utan arrendator

Nu har arrendatorn av Bengtstorpet gett upp, det var utsiktslöst att fortsätta så staden har nu åter tagit kontrollen över torpet. Allt som förre arrendatorn Mats Eriksson byggt upp i form av plank och tillbyggnader har nu rivits och bara stugan återstår på en helt rensad tomt.

Bengtstorpet

Vad som skall hända med Bengtstorpet, och för den delen alla andra äldre byggnader i Delsjöområdet, är mycket oklart. Ännu är t.ex. inget beslut fattat kring de värdefulla ekonomibyggnaderna vid Stora Torp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: