Beslutet om Stora Torp dröjer till mars månad!

Direkt press Göteborg Öster skriver idag att beslutet om framtiden för de gamla ekonomibyggnaderna åter har skjutits på framtiden. Den avstyckning som det talats om och försäljning till Varbergsfastigheter som oroat många dröjer alltså. Förhoppningsvis kan nu beslutet påverkas och förvaltningen av fastigheterna ordas så att området får det underhåll och uppmärksamhet som det förtjänar. Jag tänker då inte bara på ridklubben utan på samtliga gamla ekonomibyggnader under Stora Torp.

4 kommentarer

  1. Kan inte nu vara rätta tidspunkten att starta någon form av namninsamling för att bevara Stora Torp ?

    1. Det är också bra att skicka ”snigel” post då pappersbrev som anländer till en myndighet måste registreras, mail kan lätt bli raderade och försvinna spårlöst.

Kommentarer är stängda.