Försäljning av stallet vid Stora Torp?

I dagens GP uttalar sig förvaltningschefen vid Idrotts- och föreningsförvaltningen, Rolf Van Dalen, och säger att fastighetskontoret undersöker möjligheten att stycka av och sälja byggnaderna vid Stora Torp, besked skall komma inom en vecka!

Effekterna av en försäljning är givetvis svåra att överblicka. Kommer det en intresserad ägare som satsar på områdets värdefulla kulturhistoria är det givetvis positivt! I värsta fall blir området ”privatiserat” och inte längre tillgängligt! Den bästa lösningen vore om Göteborgs stad ville satsa på Stora Torp och göra det till en välkomnande och tillgänglig entré till Delsjöområdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: