Nu på söndag är det vandring utmed Delsjöbäcken!

Söndag den 27:e maj kl 10 samlas vi vid Delsjöbadets parkering för en vandring utmed Delsjöbäcken. Vi kommer bland annat att passera torpet Sjöbo, ruinerna efter kvarnen Susan och Kärralunds gård. Arrangör är Svenska Turistföreningen, Lerum-Partillekretsen, se kretsens hemsida.

Vandringen beräknas till ca 3 timmar, vi börjar alltså högst upp vid Stora Delsjön och följer därefter Delsjöbäcken ned mot Kärralunds camping. Det finns många lämningar från nästan alla tidsåldrar utmed vår väg, därmed en innehållsrik vandring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: