Sportstugan väcker intresse!

Sällan har ett inlägg fått så många kommentarer som ”Sportstugan vid Delsjön 1955”! Trevligt att ha så många engagerade läsare. Jonny Olofsson tror sig nu ha hittat platsen.

”Jonny Olofsson skriver:

28 april, 2012 kl. 01:42

Tror jag identifierat stugans plats. Den spetsiga udden är Bratteklevs udde. Trodde först att stugan låg på berget ”Kalvemossen” mellan sjön och Boråsleden, men detta verkar inte stämma med bilden. Slog mig att det kunde vara på det lilla berget på andra sidan Boråsleden. Hittade där fundamentet till flaggstången. Lättaste vägen dit är att ta vägtunneln under Boråsleden och svänga höger in på den lilla vägen där Bohusleden går. Följer leden ca 100 m flaggstången ligger på höger sida. Det verkar finnas andra spår här också, men platsen verkar användas för allsköns dumpning så det är svårt att se vad som är vad. Det borde finnas gott om folk som har personliga minnen av stugan, hur får man fatt på sådana?”

Jag kommer att vid tillfälle besöka platsen och ta lite bilder som kommer att publiceras på hemsidan. Ett stort tack till er alla som hjälpt till med att försöka lösa denna gåta.

Hur man skall hitta folk med minnen från platsen är inte lätt att svara på, men om alla håller öron och ögon öppna kanske vi med gemensamma krafter kan hitta någon som kan berätta om hur stugan användes.

 

2 kommentarer på “Sportstugan väcker intresse!

%d bloggare gillar detta: