Ett ögonblick – en älg vid Kallebäcks lider

Kategorin ”Ett ögonblick” är tänkt att berätta om aktuella händelser i Delsjöområdet, stort eller smått, som jag fångat på bild. Även du som läsare är välkommen att skicka in bidrag. Har du stött på något du finner intressant och fångat det på bild får du gärna skicka bilden eller en länk till bilden så kanske den dyker upp på denna ”nyhetsplats”.

Under söndagens vandring i Delsjöområdet träffade jag på en älgko vid Kallebäcks lider. Den kom i hög fart nedför berget vid Kolerakyrkogården och siktade sedan in sig på fruktträden i villaträdgårdarna där torpet Wattnet förr hade sin tomt.

Mitt intryck är att det nu är mer älg i Delsjöområdet än vad det varit på länge! Det är trevligt att stöta på dessa stora djur ute i skogen, men jag misstänker att villaägare med tomter nära skogen kan få vissa problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: