Nystart!

http://www.delsjoomradet.se har jag länge drivit en hemsida om Delsjöområdets historia. Det har sina fördelar med ett webb-hotell, men att uppdatera via ftp och hålla sidan aktuell samtidigt som man driver andra hemsidor på nätet har blivit allt mer tidskrävande. Därför har jag nu gått över till att använda wordpress bloggverktyg, som även går utmärkt att bygga upp som en hemsida. Min förhoppning är nu att kunna driva en hemsida om Delsjöområdet som också känns aktuell!

En del av sidorna är helt nya, andra är importerade från den gamla hemsidan. Men en nyhet som nu införs genomgående är länkning till Google Maps för att visa var torpet, gården eller fornlämningen låg.

Välkomna till denna nystart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: